FødevareWatch

Martini lancerer drinks på dåse

Fra april behøver det ikke kun at være dåseøl, man slæber med i kurven. Martini producerer nu også drinks på dåse.

Foto: Martini / PR

Tre nye smagsvarianter af Martini på dåse er seneste bud på, hvad man skal tage med sig til stranden og i parker.

Spiritusgiganten ser et marked i, at pandemien bliver hængende lidt endnu, og at folk derfor stadig skal nyde deres drikke udenfor – og det får nu selskabet til at gå ind i det voksende ready to drink-kategori. Det skriver branchemediet The Spirits Business.

"Vi ved, at udendørs socialisering vil være stort dette forår, og disse tre nye drikke er en nem måde at nye en god drink på en praktisk måde," siger Victoria Morris, der er vicedirektør ved Martini.

Martinis dåsedrinks bliver lavet med den samme type vin, som anvendes i deres produktion af  vermouth. Smagsvarianterne vil være Martini Fiero og tonic, en ikke-alkoholisk Vibrante og tonic og en ikke-alkoholisk Martini Floreale og tonic. 

Snaps Bornholm overtager spritfabrik i Nexø

Alkoholfrit specialølssats trækker i langdrag i Thy

Carlsberg trækker "Nordic" i Storbritannien 

Mere fra FødevareWatch

Sløv sagsbehandling bremser fastfoodkædes udvidelse

Fastfoodkæden Sunset Boulevard har i år haft planer om at åbne seks til otte restauranter rundt om i Danmark. De planer er dog blevet skudt til hjørne på grund af lange ventetider på en byggesagsbehandler og byggetilladelser.

EU-lovgivning vil koste fødevarebranchen 140 millioner kroner

Det vil i gennemsnit koste alle fødevarevirksomheder et par tusinde kroner at overgå til nye regler om betalingsfrister og ansvarlig handel. De årlige omkostninger er dog reduceret kraftigt ved dansk beslutning om overimplementering, anslår Konkurrence- og Forbrugerstyrelsen.

Venstre vil åbne restauranter uden coronapas

Som et af fem konkrete forslag til en hurtigere genåbning vil Venstre have åbnet for både udendørs og indendørs servering på restauranter uden coronapas, når der senere på ugen skal forhandles om yderligere åbning af samfundet.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier