FødevareWatch

Bryggerier: Coronakrisen har gjort specialøl til hvermandseje

SERIE: Selvom et års pandemi har stukket en kæp i hjulet på fadølssalg og bardrift, kan det globale virusudbrud efterlade en styrket specialølsbranche, vurderer flere bryggerier. "Det har givet nogle andre muligheder for at gå på opdagelse i vores ølunivers," siger direktør på Amager Bryghus.

Foto: Casper Dalhoff/ERH

Til trods for nedlukninger, lukkede barer og manglende festivaler lader den danske specialøsbranche til at kunne blive et eksempel på filosoffen Frederich Nietzsches historiske mundheld: "Hvad du ikke dør af, gør dig stærkere".

Det er den overordnede vurdering fra flere specialbryggere landet over, som forventer, at den danske craftbeer-kultur kommer styrket ud af pandemien, som ellers har stærkt præget af forsamlingsforbud og lukkede fadølshaner.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra FødevareWatch

Danpo-ejer snupper ny topchef fra Danish Crown

Kyllingekoncernen Scandi Standard har fundet afløseren til Leif Bergvall Hansen, der tidligere på året stoppede som adm. direktør. Den nye direktør har stor erfaring fra kødbranchen og erfaring med at få virksomheder til at vækste, lyder begrundelserne for ansættelsen.

Læs også

Relaterede

Trial banner

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier