FødevareWatch

Bryggerier: Coronakrisen har gjort specialøl til hvermandseje

SERIE: Selvom et års pandemi har stukket en kæp i hjulet på fadølssalg og bardrift, kan det globale virusudbrud efterlade en styrket specialølsbranche, vurderer flere bryggerier. "Det har givet nogle andre muligheder for at gå på opdagelse i vores ølunivers," siger direktør på Amager Bryghus.

Foto: Casper Dalhoff/ERH

Til trods for nedlukninger, lukkede barer og manglende festivaler lader den danske specialøsbranche til at kunne blive et eksempel på filosoffen Frederich Nietzsches historiske mundheld: "Hvad du ikke dør af, gør dig stærkere".

Det er den overordnede vurdering fra flere specialbryggere landet over, som forventer, at den danske craftbeer-kultur kommer styrket ud af pandemien, som ellers har stærkt præget af forsamlingsforbud og lukkede fadølshaner.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra FødevareWatch

Arla vinder klagesag om greenwashing

Fødevarestyrelsen har frikendt mælkeproducenten Arla i anklage om greenwashing. Foreningen bag klagen kalder afgørelsen "skuffende" og trist for forbrugerne.  

Tre restauranter lukker grundet smitte i populær ferieby

Tre restauranter i Skagen har valgt at lukke, fordi deres personale er ramt af smitte med coronavirus efter en af årets travleste turistuger i byen. Der kan endnu ikke aflæses en generel smittestigning i SSI's tal, men en ekspert opfordrer til at holde øje med smittesituationen.

Læs også

Relaterede

Trial banner

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier