FødevareWatch

Espresso House sætter planer om 100 butikker på hold

Kaffekæden har siden december holdt størstedelen af sine butikker lukkede på grund af manglende hverdagssalg og handlende på gaden.

Foto: PR / Espresso House.

Da dele af detailhandlen i marts igen kunne slå dørene op efter en lang coronanedlukning, var det ikke kun en glædes dag for indkøbslystne danskere. Det var det også for Espresso House, der ved samme lejlighed valgte at genåbne 29 butikker, der ellers har holdt lukket siden coronarestriktionerne blev strammet i december.

"Langt de fleste af vores kaffebarer er afhængige af, at der er mennesker på gaden, der tager til og fra arbejde eller handler i de detailbutikker og shoppingcentre, der har været lukkede. Økonomisk har det længe ikke givet mening for os at holde åbent," siger Claus Skovfoged, kædens danske direktør, der ikke ønsker at oplyse, hvad virksomhedens bundlinje kommer til at lyde på for 2020.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra FødevareWatch

Bureau forventer afkøling på containermarkedet i 2022

Udsigterne for container- og tørlastindustrien ser ud til at køle af efter et 2021, hvor vækstraterne har været rekordhøje. Men efterspørgslen er fortsat stærk, og derfor vil markedet fastholde stabilt niveau, vurderer Moodys i ny prognose.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier