FødevareWatch

Pubkæde klar med nye onlinetiltag: Vi går i luften, så snart vi åbner igen

Mens Danmark har været lukket ned, har der været blus under udviklingsarbejdet hos Old Irish Pub – og gæsterne får det at føle, når restriktionerne lempes.

Foto: Kasper Heden Andersen/ERH

Selvom der langt fra har været fuld knald på de danske barer og dansegulve det seneste år, har der ikke været stille hos barkæden Old Irish Pub.

Her har pandemien givet tid til udviklingsplaner, som ifølge adm. direktør Peder Blak bl.a. kommer til at se dagens lys i form af nye digitale tiltag til tusindvis af festende gæster ved Danmarks genåbning.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra FødevareWatch

Tre restauranter lukker grundet smitte i populær ferieby

Tre restauranter i Skagen har valgt at lukke, fordi deres personale er ramt af smitte med coronavirus efter en af årets travleste turistuger i byen. Der kan endnu ikke aflæses en generel smittestigning i SSI's tal, men en ekspert opfordrer til at holde øje med smittesituationen.

Freshland lander sit første overskud i coronaår

Frugtkasse-selskabet Freshland har sidste år 13-doblet sin omsætning. Det er især coronapandemien, der har haft en positiv effekt, ligesom flere forbrugeres bevidsthed har ændret sig, lyder det fra selskabets adm. direktør.

Læs også

Relaterede

Trial banner

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier