FødevareWatch

Britisk pubkæde opfordrer til hurtig genåbning for at redde job

Pubberne i Storbritannien bør åbne samtidig med det ikke-kritiske butiksliv, lydre opfordringen fra formanden i pubkæden JD Wetherspoon, idet hele pubsektoren er ekstremt presset.

Foto: Hannah Mckay/Reuters/Ritzau Scanpix

Pubsektoren i Storbritannien er helt i knæ og seneste opråb fra branchen kommer nu fra kæden JD Wetherspoon, skriver BBC News.

Her opfordrer pubkædens formand Tim Martin til at myndighederne tænker pubberne med i genåbningen af samfundet på linje med den del af detailsektoren, som ikke er kritisk at holde åbent.

Ellers advarer han om, at det koster job at holde pubsektoren lukket i så lang tid, hvor der kun er mulighed for at skaffe omsætning via takeawaymad og drikkevarer. I de tidligere genåbninger har pub- og restaurationssektoren først åbnet efter detailsektoren.

Tim Martin argumenterer med, at pubberne gennem store investeringer er blevet virus-sikre lokationer - og at samfundet går glip af enorme skatteindtægter som følge af de langvarige nedlukninger.

Mere fra FødevareWatch

Frasalg redder Frellsens bundlinje i hårdt coronaår

Et år med lukkede butikker og manglende kaffesalg til de danske kontorer trækker streger i Frellsens regnskab. Det blev samtidig året, hvor to familiemedlemmer trådte ud af ejerkredsen, og der er dermed sat punktum for et generationsskifte.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier