FødevareWatch

Carlsberg snupper Heineken-mand til ny toppost i Asien

Graham Fewkes skal ikke længere stå i spidsen for den asiatiske del af Carlsberg. Det skal i stedet Leo Evers fra Heineken.

Bryggerikoncernen Carlsberg får ny mand på posten som ansvarlig for bryggeriets vigtige Asien-region. Han er hentet hos konkurrenten Heineken.

Det fremgår af en meddelelse fra selskabet.

Den nye mand på posten er hollænderen Leo Evers, der har været hos Carlsberg-konkurrenten siden 1990. Han tiltræder den 1. juli og har bestridt flere ledende stillinger i den hollandske bryggerikoncern.

Fra 2013-2019 var han chef for Heineken i Vietnam og fra 2019 regionalchef i APAC, hvor han var ansvarlig for Heinekens operationer i blandt andet Singapore, Malaysia, Laos, Australien og New Zealand.

Leo Evers overtager for den nuværende chef for Asien, Graham Fewkes.

Han overtager 1. marts stillingen som chef for Carlsbergs største region, Vesteuropa, fra Jacek Pastuszka, der med udgangen af februar forlader Carlsberg efter 12 år.

Graham Fewkes kommer hjem til Europa som del i en mindre rokade i Carlsberg. | Foto: Charlotte De La Fuente/Ritzau Scanpix
Graham Fewkes kommer hjem til Europa som del i en mindre rokade i Carlsberg. | Foto: Charlotte De La Fuente/Ritzau Scanpix

Graham Fewkes har været i Carlsberg siden 2008 og kom til Carlsberg i forbindelse med overtagelsen af Scottish & Newcastle.

"Vi takker Graham for hans fremragende arbejde i Asien-regionen og ønsker ham held og lykke i hans nye rolle i Vesteuropa. Vi ser frem til at få Leo til at deltage i Carlsberg Group og Executive Committee og ønsker ham held og lykke i hans nye rolle," udtaler Carlsberg-topchef Cees 't Hart.

Carlsbergs britiske pubpartner anmoder om statslig hjælp Coronakrisen afbrød Carlsbergs startskud af cocktails på fad - men nu vokser salget Amerikansk specialølskæmpe springer på alkoholfri bølge 

Mere fra FødevareWatch

Hvem er Henning Kjeldsen?

PROFIL: Han er en mand med mange ansigter. I offentligheden er han døbt "kvotekongen", i retssystemet er han tiltalt, men der er også en anden fortælling om storfiskeren Henning Kjeldsen. På havnen i Skagen er han helten og manden, som hjælper de unge fiskere ind på et hårdt marked.

Danæg overtager finsk partner

Danæg-koncernen, der i forvejen ejede omkring en fjerdedel af et finsk pakkeri og produktselskab, har købt resten af selskabet.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier