FødevareWatch

Populær kæde vil åbne nye restauranter efter underskudsår

Coronalukninger giver Restaurant Flammen millionunderskud, men kæden pønser alligevel på nye restaurantåbninger og et nyt catering-koncept.

Adm. direktør Piet Klein fra restaurantkæden Flammen åbner for flere nye restauranter. Foto: Kenneth Lysbjerg Koustrup/Jyllands-Posten/Ritzau Scanpix

Restaurantkæden Flammen varmer op til at gå i offensiven, selvom coronakrisen har givet blå mærker.

"Man kan lægge sig ned på ryggen og overgive sig, eller prøve at kæmpe sig ud af det, og vi har valgt det sidste. Det ligger til vores virksomhed, at vi prøver at arbejde os ud af det," siger adm. direktør Piet Klein.

Læs artiklen gratis

Registrer med din E-mail.
Det kræver intet kreditkort.

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Relaterede

Seneste nyt

Fødevarejob

Se flere

Se flere

Seneste nyt fra Watch Medier