FødevareWatch

Hjemmefester skal få propperne til at springe for kombucha-startup

Dykket i salget til gourmetrestauranter har fået lille kombuchaproducent til i stedet at følge med kunderne hjem. De skal sætte alkoholfrie bobler på bordet til festlige lejligheder, eller når de spiser på cafeen.

Foto: PR

Flere ansatte og større produktion. Man skulle tro, at 2020 ville være en festdræber for små drikkevareproducenter målrettet restaurantscenen, men ikke hos København Kombucha.

Virksomheden producerer alkoholfri, champagnelignende kombucha baseret på te og har på kort tid skabt sig en position hos førende restauranter og på de eksklusive hylder i dagligvarehandlen. Efter årets nedlukninger er fokus i stedet skiftet fra gourmetscenen til de festlige stunder derhjemme og hyggemiddagen ude. Og det rammer plet.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra FødevareWatch

Idealisten Merete Holsts vej til madtoppen

Merete Holst er kendt for at bygge Meyers Kantiner op og er en kvinde med stærke holdninger. Hun er træt af kapitalfonde i danske restauranter og kunne aldrig drømme om selv at sælge ud.

Læs også

Relaterede

Trial banner

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier