FødevareWatch

Efter fem år omsatte spiritusgrossist for knap 300 millioner

Spiritusgrossisten Drinxs fra Nørresundby, der er startet af tidligere medejer i frugtvirksomheden Frugt Karl, har oplevet stort vækst siden starten i 2015.

Foto: Bacardi/PR

Da der ikke længere var samme fart på salget af frugtordninger som tidligere etablerede Tommy Toft, som i en årrække stod med i spidsen hos frugt- og grøntgrossisten Frugt Karl, sin egen spiritusgrossist Drinx i stedet.

Til Børsen siger han, at den siden etableringen i 2015 er vokset til, at virkomheden med hovedsæde i Frederikshavn i dag har omkring 18.000 varer på hylderne, afdelinger i København og Oslo og en 2019-omsætning på knap 300 mio. kr.

"Vi er måske den største grossist i Danmark inden for det her segment, men hvis vi skal fortsætte vores vækst, er vi nødt til at løfte os," siger Tommy Toft, der har en målsætning om at nå én milliard om fem år.

I sine første fire regnskaber har selskabet leveret en samlet bundlinje på 16,6 mio. kr. Af seneste regnskab for 2018/19 fremgår det, at der er 50 ansatte i selskabet, men til avisen siger direktøren, at der frem til corona har været omkring 80 medarbejdere i virksomheden.

Mere fra FødevareWatch

Sommertid på FødevareWatch

I de kommende fem uger udkommer FødevareWatch med ét dagligt nyhedsbrev, hvor vi løbende vil bringe nyheder fra branchen.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

FødevareWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier