FødevareWatch

Bryggerier forventer at brænde sig på højsæson

En ny medlemsundersøgelse hos Bryggeriforeningen tegner et tydeligere billede af de potentielle konsekvenser ved nye coronarestriktioner. "De dystre udsigter til salget af julebryg er et tydeligt tegn på en branche i knæ," siger direktør Niels Hald.

Foto: PR/Bryggeriforeningen

De løbende nye restriktioner på særlig salget til restauranter og barer, får nu flere bryggerier til at frygte for, at de ender i en situation, hvor de ikke får alle juleøl solgt.

Det viser en ny medlemsundersøgelse hos brancheorganisationen Bryggeriforeningen.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra FødevareWatch

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

FødevareWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier