FødevareWatch

Aarhus-værtshus indfører sporingssystem til kunder

I kampen mod smittespredning stiller værtshusejer nu nye digitale krav til kunderne.

Foto: Janus Engel

Når gæsterne på Cockney Pub i Aarhus slår sig ned til en kold fadøl, er der fremover et ekstra corona-krav: Gæsterne skal nemlig stemple ind med en QR-kode på mobiltelefonen, når de kommer ind på pubben.

Det fortæller værtshusejer Mike Wilson til Århus Stiftstidende.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra FødevareWatch

Milliardkoncern løfter indtjeningen på kager og slik

Kage- og konfekturekoncernen Givesco er lykkedes med at forbedre indtjeningen i løbet 2021, men ikke helt nok ifølge ledelsen. Koncernen har med sit store detailfokus også løftet omsætningen til lige knapt 3 mia. kr.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

FødevareWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier