FødevareWatch

Rare Wine har verdens dyreste vin til salg

Nordjyske Rare Wine har en verdens helt sjældne vinflasker på hylderne.

Foto: Joachim Adrian/Ritzau Scanpix

Det er ikke alle middagsselskaber forundt at få fingrene i verdens dyreste vin, som er kommet til salg hos den nordjyske online-vinbutik Rare Wine.

Til TV2 Nord siger Rasmus Nielsen, direktør i Rare Wine-koncernen, at vinen, der en seksliters Romaée-Conti fra 1999 står til 3,1 mio. kr. per flaske, og dermed er det verdens dyreste vin.

"Det er sådan en drengedrøm, der ligesom er gået i opfyldelse. Det er det vildeste indenfor vinverdenen. Det er jo et parcelhus mange steder i Danmark, man står med her. Så det er jo abnormt mange penge," siger Rasmus Nielsen om den dyre flaske.

Rare Wine handler i det hele taget med sjældne og dyre vine. Sidste år omsatte virksomheden for 413 mio. kr. og opnåede et resultat før skat på 27,4 mio. kr.

Mere fra FødevareWatch

Danpo-ejer snupper ny topchef fra Danish Crown

Kyllingekoncernen Scandi Standard har fundet afløseren til Leif Bergvall Hansen, der tidligere på året stoppede som adm. direktør. Den nye direktør har stor erfaring fra kødbranchen og erfaring med at få virksomheder til at vækste, lyder begrundelserne for ansættelsen.

Læs også

Relaterede

Trial banner

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier