FødevareWatch

Bryggerikæmpe: Vores hovedopgave er at holde liv i ontrade

Alt imens det danske smittetryk sætter barer og restauranter under pres, har Royal Unibrew fået nye opgaver på bordet. "Vi har også en stor interesse i, at vores ontradeforretning overlever på længere sigt," siger topchef Lars Jensen til FødevareWatch.

Foto: PR / Royal Unibrew

Corona-pandemien har krævet nye prioriteringer hos Royal Unibrew. Det hårde pres på de danske barer, restaurationer og spillesteder betyder, at den danske bryggerikoncern kommer til at have behov for et styrket fokus på ontrade-kunderne resten af 2020.

Det fortæller adm. direktør Lars Jensen i et interview med FødevareWatch.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra FødevareWatch

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

FødevareWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier