FødevareWatch

Politikere øjner håb for åbning af spillesteder

Der skal differentieres mellem de forskellige dele af nattelivet, mener sundhedsordfører, der efterspørger åbning af koncert- og spillesteder i genåbningens fase fire.

Foto: Finn Frandsen

I forbindelse med dagens mødes mellem folketingets partier om mulighederne for genåbning af fase fire, ønsker en række politikere nu at drøfte muligheden for at differentiere mellem reglerne for forskellige dele af nattelivet, så f.eks. spillesteder kan åbne, imens diskoteker og natklubber fortsat holder lukket.

Det skriver Berlingske.

"Hidtil har vi klumpet det hele sammen og kaldt det natteliv, men der er altså forskel på, hvorfor du tager på klub, og hvorfor du tager på et spillested. Vi må høre, hvad myndighederne siger, men jeg kan da bedre forestille mig, at man for nogle spillesteder og nogle typer koncerter kan lave nogle regler for, hvordan man kan gøre det på en forsvarlig måde med afstand og begrænsning af alkohol. Det stopper jo alligevel før midnat," siger Stinus Lindgreen, der er De Radikales sundhedsordfører, til mediet.

Foruden De Radikale åbner også Konservative, Dansk Folkeparti og SF åbne overfor en snarlig genåbning af spillesteder. Også i regeringspartiet, Socialdemokratiet, er der vilje til at se på en mere fleksibel model.

Relaterede

Seneste nyt

Fødevarejob

Se flere

Se flere

Seneste nyt fra Watch Medier