FødevareWatch

Harboes Bryggeri i ny kritik fra aktionærer: Hovedsponsor i direktørens golfklub

Bryggeriet bestyrelsesformand Bernd Griese er næstformand i Korsør Golfklub, som har Harboes Bryggeri som sponsor. Samtidig er Harboes' bestyrelsesmedlem Poul Møller formand i golfklubben, skriver Ekstra Bladet.

Foto: Mik Eskestad/ERH

Harboes Bryggeri er trods sit seneste underskud på 13 mio. kr. hovedsponsor i Korsør Golfklub, hvor bryggeriets bestyrelsesformand Bernd Griese er klubbens næstformand, mens Harboes' bestyrelsesmedlem Poul Møller er formand i golfklubben. Det skriver Ekstra Bladet.

Ifølge mediet vækker det utilfredshed hos Harboes Bryggeris aktionærer:

"Hvis han ikke selv kan finde ud af at ompostere alle disse dispositioner til privat regi, er jeg sikker på, at Skat kan hjælpe med det," skriver Harboes-aktionær Michael Voss i en mail til Ekstra Bladet.

Bernhard Griese får kritik for salg af ejendomme til Harboe 

Harboes koncerndirektør Ruth Schade siger til mediet, at sponsoratet er foretaget i Harboes Bryggeris interesse.

"Vores sponsor-aktiviteter er en del af vores lokale markedsføring og er forankret hos vores salgsansvarlige. (...) Og alle sponsoraftaler er naturligvis bundet op på kommercielle aftaler," skriver Ruth Schade, som i øvrigt selv er involveret i Korsør Golfklub, til Ekstra Bladet.

Harboes Bryggeri vil ikke oplyse overfor mediet, hvor mange penge det sponsorerer golfklubben med.

Investor om Harboe-ballade: Det er fuldstændig uacceptabelt - de hører ikke hjemme på fondsbørsen

Direktør forlader Harboes sammen med bestyrelsesformanden 

Mere fra FødevareWatch

Nye slikbutikker på nettet holder fast i coronaoptur

Med medvinden fra blandt andet den lukkede grænsehandel og de slikhungrende danskere i ryggen klarede danske online slikbutikker sig godt igennem 2020. Nu melder spørgsmålet sig: Kan man blive ved med at sælge slik på nettet, efter coronaen har lettet sit tag?

Læs også

Relaterede

Trial banner

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier