FødevareWatch

Carlsberg-topchef: Her er vores tre største udfordringer i 2020

I år skal Carlsberg kæmpe med fejlskud, priskrig og utilregnelige markedsforhold, vurderer topchef Cees 't Hart. Overordnet set forholder han sig dog optimistisk til 2020.

61-årige Cees 't Hart, topchef i Carlsberg, skal bl.a. bekæmpe en konkurrent i Rusland og genetablere et brand i Cambodia i 2020. | Foto: BUNDGAARD CARSTEN/ERH

Bryggerikoncernen Carlsberg, der netop har leveret sit største overskud nogensinde, skal nu stå distancen. Topchef Cees 't Hart peger på tre benspænd, som koncernen skal overkomme i 2020. Han vurderer, at Carlsberg i år skal kæmpe med kinesisk usikkerhed, et russisk slagsmål og en cambodjansk bommert.

Cees 't Hart er hurtig til at udpege den første udfordring i det kommende år: Corona-virusudbruddet i Kina.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra FødevareWatch

Daloon klar til langt sejt træk på indtjeningen

Der er for første gang i flere år overskud i forårsrulleselskabet. Nu skal der fokus på at skabe mere værdi og erobre marked indenfor blandt andet foodservice, lyder meldingen fra Daloon-direktør.

Palsgaard får lov til at fyre med LPG

En række virksomheder har ansøgt Miljøstyrelsen om lov til at bruge andre energiformer i deres produktion. Styrelsen har nikket til ingrediensvirksomhedens Palsgaards ansøgning.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

FødevareWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier