FødevareWatch

Kombucha-producent udvider produktionen

Iværksætterselskabet Læsk flytter i nye lokaler i Beauvais' gamle rødkålssnitteri. Her får kombucha-producenten fire gange så meget plads, og forretningen skal vokse sig dobbelt så stor alene i år, fortæller direktøren.

Kombucha-producenten Læsk, der blev etableret af venneparret Eric Sponseller og Line Hoff i 2016, flytter ind i Beauvais' gamle fabrik. Her bliver produktionen udvidet med mange nye kvadratmeter i et nyt setup til knap en halv mio. kr. | Foto: PR/Læsk

Den unge kombucha-producent Læsk har fået fire gange så meget plads, og kapaciteten har potentiale til at blive tidoblet. Selskabet er netop flyttet i større lokaler i Svinninge i Nordvestsjælland, hvor det er rykket ind i Beauvais' gamle rødkålssnitteri på 750 kvadratmeter.

"Det er uden sammenligning det største spring, vi har taget hidtil. Nu er det svært at kigge sig selv i øjnene og sige, at vi er et startup. Det føles anderledes; mere rigtigt. Virksomheden begynder virkelig at ligne noget," siger Line Hoff, adm. direktør og medstifter i Læsk, til FødevareWatch.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra FødevareWatch

Læs også

Relaterede

Trial banner

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier