FødevareWatch

Klapsalver til Royal Unibrew i nølende aktiemarked

Bryggeriaktien åbner torsdag 4,0 pct. højere og placerede sig dermed i toppen C25-indekset.

Royal Unibrew træder ind i rampelyset og mødes med klapsalver, efter at det næststørste danske bryggeri onsdag præsenterede sit regnskab for tredje kvartal så sent, at aktiemarkedet ikke kunne nå at reagere.

Bryggeriaktien åbner torsdag 4,0 pct. højere i 592,40 kr. kr. og placerede sig dermed i toppen C25-indekset, der stiger nølende 0,1 pct. til 1206,65 kort efter handelsstart, efter en stigning onsdag på 0,4 pct. til rekordniveauet 1205,14.

Analytiker om Unibrew: Solidt regnskab trods blød toplinje

Samlet set kunne Unibrew præsentere en omsætning på 2,114 mia. kr. i tredje kvartal mod 2,106 mia. kr. i den tilsvarende periode af 2018. Det blev omsat til en driftsindtjening før renter og skat (EBIT) på 492 mio. kr. mod 451 mio. kr. i tredje kvartal af 2018.

Unibrew leverer flot fremgang trods salgsmodvind i Finland

Alle regioner gik frem på toplinjen - med undtagelse af området ved Østersøen, der tæller Finland, Estland, Letland og Litauen. Det skyldtes modvind i Finland, hvor der i år ikke har været ekstraordinære ølkampagner i hverken andet eller tredje kvartal, hvilket har trukket volumenerne og omsætningen ned.

Royal Unibrew oppræciserede sine forventninger til den øvre del af de udmeldte intervaller for omsætning og driftsindtjening.

Relaterede

Seneste nyt

Fødevarejob

Se flere

Se flere

Seneste nyt fra Watch Medier