"Vi vil let kunne løfte produktionen til 80.000-100.000 øl dagligt"

Portræt: Michael Knoth har opbygget bryggerier ude i verden. Nu er han fabrikschef på To Øls bryggeri, der er ved at blive etableret i Vestsjælland.
Foto: Finn Frandsen
Foto: Finn Frandsen
AF PETER SCHOLLERT

Michael Knoth fik smag for øl, da han i sidste halvdel af 1980’erne sammen med en kammerat fra gymnasiet tog fra Hjørring til København:

Allerede abonnent?Log ind her

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr. Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

Med din prøveperiode får du:

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Skal indeholde mindst 6 tegn
Skal indeholde mindst 2 tegn
Skal indeholde mindst 2 tegn

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Del artikel

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Vær på forkant med udviklingen. Få den nyeste viden fra branchen med vores nyhedsbrev.

Nyhedsbrevsvilkår

Forsiden lige nu


Læs også