"Vi vil let kunne løfte produktionen til 80.000-100.000 øl dagligt"
Portræt: Michael Knoth har opbygget bryggerier ude i verden. Nu er han fabrikschef på To Øls bryggeri, der er ved at blive etableret i Vestsjælland.

AF PETER SCHOLLERT
Michael Knoth fik smag for øl, da han i sidste halvdel af 1980’erne sammen med en kammerat fra gymnasiet tog fra Hjørring til København:
Allerede abonnent?Log ind her
Læs hele artiklen
Få adgang i 14 dage for 0 kr. Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.
Med din prøveperiode får du:
- Adgang til alle låste artikler
- Modtag vores daglige nyhedsbreve
- Fuld adgang til vores app
Få fuld adgang til dig og dine kollegaer
Start et gratis virksomhedsprøveabonnementRelaterede artikler:
To Øl afskediger fabrikschef efter ni måneder
For abonnenter