FødevareWatch

Jysk mjødproducent er landet i Kina

Koldingensiske Danish Nature Brew og bagmanden Ronnie Gram har sendt sine første ladninger med dansk mjød til Kina.

Den gamle mjød-tradition har i de senere år fået nyt liv i blandt andet cocktailmiljøet. Foto: Ivan Boll/Ritzau Scanpix

Ronnie Gram har kun haft Danish Nature Brew i et par år, men alligevel har han med sin mjød allerede haft held med at slå hul igennem til det store kinesiske marked.

Ifølge Kolding Ugeavis sælger han ind til videre fire steder i det store land i øst.

"Det er et meget specielt land, så man skal alliere sig med nogen, der har en fod indenfor og kender dynamikkerne," forklarer han til avisen og tilføjer:

"Jeg sprøjter ikke 1000 flasker ud om dagen på det kinesiske marked, slet ikke, men der er stor interesse for nordiske produkter, især når de har øko-mærket."

13 bryggerier forener sig i fynsk ølsamarbejde

Coop vil fremme salget af lokale fødevarer med endnu et samarbejde

Judostævne skal sparke døren ind på det japanske fødevaremarked

Mjødmænd fra Malling bryder med danske traditioner

Relaterede

Seneste nyt

Fødevarejob

Se flere

Se flere

Seneste nyt fra Watch Medier