FødevareWatch

Dansk barkæmpe køber op og planlægger entré i nyt land

Nattelivskoncernen Rekom runder med opkøbet af 18 nye barer 118 forretninger i Danmark, Norge og Finland. Samlet har omsætningen kurs mod 1 mia. kr., og næste år er det planen at åbne i et nyt europæisk land.

Blandt de mange barer, som Rekom ejer, er Andys Bar i København blandt de ældste. Foto: Johnny Frederiksen / Ritzau Scanpix

I front for bar- og natklubskoncernen Rekom, som efter det seneste opkøb driver 118 forretninger i Norden, finder man Adam Falbert.

Han har ifølge Børsen netop fået underskrifter fra ejerne i 18 barer og natklubber, og dermed sikrer han og Rekom sig råderetten over næsten halvdelen af foreningen Nox Networks 38 medlemmer. Ifølge avisens oplysninger bidrager de 18 forretninger med omkring 100 mio. kr. i omsætning, og med dem ombord har Rekom kurs mod en milepæl.

"Det her hjælper os et godt stykke på vej mod vores målsætning om 1 mia. kr. i omsætning," siger Adam Falbert til Børsen.

Udover den fortsatte ekspansion i Danmark, Norge og Finland har Adam Falbert tidligere nævnt Tyskland og Benelux-lande som interessante markeder, og til avisen siger, at der arbejdes med entré i et nyt land i 2020. Enten via opkøb eller gennem egen etablering.

Barernes boss vil forandre gæsters tur i byen med en ny app

Carlsberg Danmark indgår kæmpeaftale med stor barkoncern

Københavnsk barkonge vil være Europas største

Relaterede

Seneste nyt

Fødevarejob

Se flere

Se flere

Seneste nyt fra Watch Medier