Specialølarkitekt hiver produktionen fra Belgien til Vestsjælland: "Det rene guld for os"

Københavnske To Øl sælger specialøl i 50 lande, men med sit kæmpesats i Svinninge skal fokus drejes tilbage på hjemmefronten. FødevareWatch har besøgt bryggeriet og de mange tusinde nye kvadratmeter.

Foto: Ida Gaunø Scheel-Bech

TO ØL CITY, SVINNINGE

Der er langt fra det 70 liter lille anlæg, som stifterne bag To Øl første gang prøvede kræfter med i gymnasiet til de knap 3 millioner liter, som selskabets nye bryganlæg har startkapacitet til. I 2020 er det ti år siden, bryggeriet To Øl blev dannet, og meget øl er løbet gennem hanerne siden. Selskabet sælger øl på 50 markeder, åbnede eget mikrobryggeri på Nørrebro under navnet Brus i 2016 og To Øl-duoen er i mellemtiden blevet til en single, efter medstifter Tobias Emil Jensen forlod selskabet i 2017 for i stedet at gå egne veje.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement