FødevareWatch

Vestjysk brygger har færøsk succes med særlige fodboldøl

Niels Sangill og Hvide Sande Bryghus har medvind i sejlene, når den britiske fodboldklub Liverpool FC vinder. Salget af fire særlige fodboldøl rykker, og specielt på Færøerne vokser ordrebøgerne med en fodboldsejr.

Liverpool har denne sæson vundet alle sine i alt otte kampe i Premier League. Det smitter af på salget hos Hvide Sande Bryghus. | Foto: Carl Recine/Action Images via Reuters / X038

Øl som 'Captain Fantastic' og 'King Kenny' rykker på salgssiden hos Hvide Sande Bryghus, når fodboldklubben Liverpool FC vinder i Premier League, fortæller ejer Niels Sangill til Dagbladet Ringkøbing Skjern.

I alt har han fire fan-øl i sortimentet, og efter, at det er lykkedes ham at lande en aftale med det færøske alkoholmonopol, Rúsdrekkasøla Landsins, der driver syv butikker på Færøerne, er der kommet gang i eksporten af fodboldøl til øernes lokale fan-fraktion. For øjeblikket er der 100 gaveæsker på vej mod øerne, og Niels Sangill håber, at det kan danne gennembrud for et større salg.

"Forhåbentlig kan vi også få gang i noget salg til Færøerne fra vores faste sortiment," siger brygmesteren, der i alt har 15 forskellige øl i sit sortiment.

Hvide Sande Bryghus opstod sidste år ud af den konkurs, der ramte hedengangne Mylius-Erichsen Bryghus. Niels Sangill overtog bryggerudstyret fra de tidligere ejere.

Vestjysk brygger har færøsk succes med særlige fodboldøl

Spiritusaktier stiger trods amerikansk toldvarsel: Mildere end ventet Ambitiøs øl- og spiritusproducent håber på ny vækst med kurs mod nye faciliteter EU er fortsat den største eksportør af fødevarer 

Mere fra FødevareWatch

Perfekt storm får Co-Ros regnskab til at styrtdykke

Den verdensomspændte juice- og iskoncern Co-Ro blev ramt af tre faktorer, der skabte den perfekte storm i et hårdt år. Selskabet vil nu gøre sig selv uafhængig fra de største markeder og satse mere på nye.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier