FødevareWatch

Iværksætter vil sælge boblende kombucha som alternativ til champagne

Louise Benkjær fra København Kombucha har lavet den fermenterede drik så tæt på champagne som muligt, så man også kan poppe alkoholfrie drikkevarer til de store og små øjeblikke. Produktet er på vej til detailhandlen.

Foto: København Kombucha / PR

Man skal kunne fejre med bobler, selv om man ikke drikker alkohol. Sådan lyder ræsonnementet for København Kombuchas alkoholfrie, champagnelignende drik Hidcote Blue.

Louise Benkjær, der er stifter af København Kombucha, begyndte for over et år siden at brygge på sin egen kombucha, da hun med tiden var blevet træt af at være uden for, hvis hun af forskellige grunde ikke kunne drikke alkohol til diverse fester og fejringer. Hun bed mærke i den voksende bølge med alkoholfrie alternativer og fik især øje for den fermenterede drik.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra FødevareWatch

Supermarkedets prisskilte står til at blive varmt valgtema

SF’s forslag om en hasteundersøgelse af supermarkedskædernes prisstigninger bliver både kaldt en ”gratis omgang” og en ”god ide” blandt politiske aktører og interesseorganisationer. Én ting er der enighed om: Temaet ventes at blive centralt i valgkampen.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

FødevareWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier