FødevareWatch

Basketstjerne kaster penge efter amerikansk kaffefirma

Den pensionerede basketstjerne Shaquille O’Neal bliver ambassadør i amerikanske Forto Coffee, der producerer drikkeklar kaffedrikke. Han har tidligere ærgret sig over at have takket nej til at investere i Starbucks.

Foto: PR/Forto Coffee

En mediekampagne for 20 mio. dollar med den pensionerede basketstjerne Shaquille O’Neal skal gøre Forto Coffees kaffedrikke mere kendte. Den tidligere basketspiller og forretningsmand investerer et ukendt beløb i selskabet og bliver samtidig ambassadør.

Det skriver selskabet i en pressemeddelelse.

Investeringen kommer efter, at han har udvist ærgrelse over ikke at have investeret i Starbucks, hvilket han har kaldt "sin største fejl".

"Jeg havde muligheden før Magic Johnson, men jeg sagde til Howard Schultz, at sorte mennesker ikke drikker kaffe, fordi jeg havde aldrig set nogen i min familie drikke kaffe," sagde han til CNBC i juni med reference til en anden amerikansk basketballspiller og Starbucks tidligere adm. direktør.

Nu prøver han så lykken med Forto Coffee, som får solgt sine kaffedrikke i mere end 50.000 shops i USA. Shaquille O’Neal er desuden tidligere i år indtrådt i bestyrelsen hos den amerikanske pizzakoncern Papa Johns.

Basketkæmpe får plads i udfordret pizzakoncern

Basketstjerne bag USA's hurtigst voksende pizza-kæde

Er Coca-Colas store sugerør ved at stoppe til?

Relaterede

Seneste nyt

Fødevarejob

Se flere

Se flere

Seneste nyt fra Watch Medier