FødevareWatch

Hjemvendt Carlsberg-direktør i Danmark: Vi skal være en rollemodel for koncernen

Søren Brinck, adm. direktør i Carlsberg Danmark, skal i løbet af de næste fire-fem år bevise, at virksomheden kan fortsætte med at vokse. Samtidig er det vigtigt for ham, at selskabet vinder på den rigtige måde som rollemodel for resten af koncernen.

Førsteprioritet for Carlsberg Danmark er at fastholde vækst i toplinjen, lyder det fra Søren Brinck, adm. direktør. | Foto: CARLSBERG/PR

Den 1. august i år er det to år og fem måneder siden, at Søren Brinck vendte hjem til Danmark fra Norge og for første gang trådte ind i Carlsberg Danmarks lokaler som adm. direktør for selskabet.

Han mødte ind til et Carlsberg Danmark, der kæmpede med faldende omsætning og et behov for vækst på hjemmemarkedet. Efter sine første 100 dage på jobbet sagde Søren Brinck til Børsen, at hvis Carlsberg ikke vinder hjemmemarkedet, er han ikke sikker på, at han har jobbet om to år.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra FødevareWatch

Meyers har fået data på menuen for at holde på kunderne

Fødevarekoncernen har over de sidste to år arbejdet på digitale løsninger, der giver mere viden om, hvor mange der bestiller maden og om de kan lide den. "Det er en helt ny virkelighed for os og åbner for aftaler lang tid i forvejen med grossisterne," siger Meyers kommercielle direktør.

Dansk Dr Oetker-chef stiger i graderne

Efter fire år med ansvar for Storbritannien og Irland rykker Georg Heerdegen Parsbo fra nytår op i hierarkiet og ind i toppen af det tyske hovedkontor i Dr. Oetker.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier