FødevareWatch

Carlsbergs kommercielle direktør stopper

Carlsbergs kommercielle koncerndirektør, Jessica Spence, skal i fremtiden være direktør i Beam Suntory og flytter til USA.

Foto: Stine Bidstrup

Carlsbergs kommercielle koncerndirektør, Jessica Spence, har besluttet sig for at forlade sin stilling i koncernen, da hun skal være direktør i Beam Suntory og flytter til USA.

Det fremgår af en meddelelse på Carlsbergs hjemmeside.

Jessica Spence forlader Carlsberg den 30. september efter syv år som ansat i den danske bryggerikoncern. Hun kom først til Carlsberg i Asien i 2012, og i februar 2018 blev hun forfremmet til kommerciel direktør med medlemskab af direktionen.

"Vi vil gerne takke Jessica for hendes stærke engagement i Carlsberg Group, og vi ønsker hende enhver succes i hendes nye bestræbelser," udtaler topchef i Carlsberg, Cees 't Hart.

Carlsberg har endnu ikke fundet en afløser for Jessica Spence, men Robbie Millar, der er vicedirektør for marketing, vil midlertidigt overtage chefansvaret i den kommercielle afdeling, oplyses det.

Carlsberg forlænger med Liverpool i fem år

Endnu en dansker får plads i Carlsbergs top

Carlsberg føjer sin første kvinde til topledelsen

Carlsbergs nye konkurrenter er løbeklubber, Joe & The Juice og Starbucks

Mere fra FødevareWatch

Sommertid på FødevareWatch

I de kommende fem uger udkommer FødevareWatch med ét dagligt nyhedsbrev, hvor vi løbende vil bringe nyheder fra branchen.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

FødevareWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier