FødevareWatch

Sønderjysk ølfamilie bygger og brygger sig klar til fremtiden

Med tilbagegang i alle tre selskaber og millionudgifter til en byggegrund har 2018 været en knap så prangende affære for den sønderjyske ølfamilie Fuglsang. Men fremtiden ser lys og moderne ud, proklamerer direktør Kim Fuglsang.

Foto: Jørgen Rudbeck

I over 150 år er der blevet produceret malt til øl og whisky på malteriet i Haderslev, og lige så længe er der blevet brygget øl samme sted.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra FødevareWatch

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

FødevareWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier