FødevareWatch

Naturfrisk fordobler produktionen

Der sker store ting i den økologiske drikkevareforretning på Østfyn. Antallet af produktionstimer på Ørbæk Bryggeri er næsten fordoblet, og det samme gælder mandskabet, mens en ny salgsperson er hentet ind til at køre landevejene tynde: Nu skal der fart på salget i Rømer-riget.

Direktør Thomas Hald Blouner, der kom til Naturfrisk i starten af 2018, har sat sig for at komme tættere på detailleddet og har derfor fjernet mellemleddet forretningen og detailhandlen. | Foto: Ida Gaunø

På Ørbæk Bryggeri, der ligger under familien Rømers selskab Naturfrisk A/S, sker der ting og sager for tiden. Alt peger i retning af, at der skal fart på væksten.  

Produktionstiden på det økologiske bryggeri er udvidet med syv timer, så medarbejderne nu holder gang i produktionen fra kl. 04 om morgenen til 20.30 om aftenen fire dage om ugen.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra FødevareWatch

Ketchupeffekt redder resultatet hos kæmpen Euro Cater

Den nordjyske Euro Cater-koncern, der omsætter for over 8 mia. kr., har igen haft et svært og coronapåvirket regnskabsår. Samlet blev det dog til et positivt resultat i et år, hvor store nedgange blev afløst af store opture, siger økonomidirektør.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier