FødevareWatch

To Øl-medstifter vil lave whisky på 14 dage

Fødevareingeniøren Tobias Emil Jensen vil pille smag og aroma fra whisky og skabe sin helt egen version. "Jeg vil lave en whisky på 14 dage, der smager som en whisky på 14 år," lyder ambitionen.

Foto: Etoh

Tobias Emil Jensen var tilbage i 2010 med til at stifte bryghuset To Øl, der siden er braget afsted på den danske såvel som udenlandske ølscene med eksport til over 40 lande. Iværksætteren mødte sin medstifter Tore Gynther på gymnasiet, hvor deres fysiklærer var Mikkel Borg Bjergsø, manden bag Mikkeller, som også har en andel i To Øl.

I 2017 forlod ølmageren sit livsværk, og exitklausulen gør, at Tobias Emil Jensen pt. ikke må beskæftige sig med øl.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra FødevareWatch

Ny formand i nordjysk fiskekoncern

Fiskekoncernen Seafood Danmark fik i sommer ny koncernchef, og nu er der også kommet ny bestyrelsesformand i selskabet med de store vækstambitioner.

Læs også

Relaterede

Trial banner

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier