FødevareWatch

To kammerater skubber avantgarde-gin ud fra Aarhus' sydhavn

Hos aarhusianske Njord Gin er filosofien, at der altid skal herske tvivl om, hvad kunden indtager. "Som Michelin-restauranterne er vi ikke bundet af en opdragelse af, hvordan ting skal smage," siger medstifteren.

Troels Præst Andersen (tv.) og Lars Toke Graugaard kender hinanden fra Syddansk Universitet, hvor de begge læste en ph.d. i kommunikation. Ved siden af forskningsstudierne udviklede de gin med dansk islæt. Foto: Njord Gin Distillery

Log ind for at læse artikler

Velkommen til FødevareWatch. En del af vores indhold er eksklusivt og forbeholdt vores brugere.

Prøv FødevareWatch i 14 dage.

Få et prøveabonnement her.

Ønsker du et prøveabonnement med flere adgange til dig og din arbejdsplads?

Læs mere om mulighederne og find kontaktoplysninger på vores salgsafdeling her.

Relaterede

Seneste nyt

Fødevarejob

Se flere

Se flere

Seneste nyt fra Watch Medier