FødevareWatch

Carlsberg: Tre nye kvinder på vej ind i bestyrelsen

I forbindelse med bryggerikoncernens generalforsamling 13. marts er der udskiftninger på vej i bestyrelsen hos Carlsberg.

Foto: Ritzau/Scanpix/Finn Frandsen

Der er store udskiftninger på vej i bestyrelsen hos Carlsberg i forbindelse med bryggerikoncernens generalforsamling 13. marts.

Som nye medlemmer foreslås Lillian Fossum Biner, Domitille Doat-Le Bigot, Maiken Schultz samt Lars Fruergaard Jørgensen.

Det fremgår af Carlsbergs regnskab, der blev offentliggjort onsdag morgen.

Lillian Fossum Biner har blandt andet en fortid som finansdirektør hos Axel Johnson, mens Domitille Doat-Le Bigot er ansat hos Danone med titel af Chief Digital Office.

Maiken Schultz er professor hos Copenhagen Business School, og Lars Fruergaard Jørgensen er administrerende direktør hos Novo Nordisk.

De fire nye foreslås indvalgt i stedet for Lars Rebien Sørensen, Donna Cordner og Ninna Smith, ligesom der blev en plads ledig, da Nancy Cruickshang forlod bestyrelsen i maj 2018 for at besætte en stilling i koncernen som chef for digital forretningsudvikling.

Carlsberg-chef: Ikke kun sol bag vækst - fodbold og strategi var med

Carlsbergs russiske hovedpine dulmes for første gang i årti - men der er stadig problemer

Analytiker: Overordnet set et godt Carlsberg-regnskab 

Mere fra FødevareWatch

Fazer relancerer ikonisk slikkepind

Et lille år efter at den finske slikproducent Fazer trak stikket på sin kendte Dumle-slikkepind på grund af produktionsudfordringer, har den igen kurs mod hylderne.

Aldi dropper kontrakt med Deliveroo

Den tyske discountkæde har i kølvandet på ny branchedata, hvor kunderne er vendt tilbage til gamle indkøbsvaner, valgt at stoppe leveringsaftale med Deliveroo.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier