FødevareWatch

Starbucks-direktør indtræder i Amazons bestyrelse

Rosalind Brewer, der til dagligt er øverste driftsdirektør i kaffekoncernen Starbucks, tager plads i den store bestyrelse hos internetkæmpen Amazon.

Foto: Ritzau Scanpix/AP/Patrick Semansky

Efter to års arbejde med blandt andet at øge diversiteten og personalesammensætningen i Starbucks, har driftsdirektør Rosalind Brewer fået plads i bestyrelsen hos internetkæmpen Amazon.

Det skriver Reuters.

I den ti personer store bestyrelse ledsager hun tre andre kvinder i form af Jamie Gorelick, Judith McGrath og Patricia Stonesifer.

Rosalind Brewer var før sin tid i Starbucks adm. direktør for Walmart-kæden Sams Club.

I sidste uge kom det frem, at Starbucks-stifter Howard Schultz, der trådte tilbage som bestyrelsesformand for Starbucks i sommeren 2018, har fundet et nyt projekt at kaste sig over de kommende år, og at han nu overvejer at gå efter posten som USA's præsident.

"Vi har et ødelagt politisk system med begge partier (Republikanere og Demokrater, red.), der hovedsageligt er i systemet for at bevare deres egen ideologi uden anerkendelse og ansvar for at repræsentere det amerikanske folks interesser," sagde han i et interview med New York Times i slutningen af januar.

Milliardæren vil i de tre kommende måneder rejse rundt i alle amerikanske stater i forbindelse med en bogudgivelse, og derefter vil han beslutte, om han stiller op som modkandidat til Trump i 2020.

Starbucks-grundlægger lurer på præsidentposten

Starbucks opjusterer forventningerne til året

Kaffespecialist dropper New York og satser i stedet på Dubai og København

Mere fra FødevareWatch

Fynsk frugtkoncern fordobler resultatet

I et år hvor omsætningen i Orskov Foods er gået tilbage med hele 11 pct., har den fynske frugtkoncern formået at løfte bundlinjen tilbage på rekordniveau. Lavt prisniveau presser fortsat dansk frugtavl hårdt.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier