FødevareWatch

Thisted Bryghus tager hul på stor udvidelse

Torsdag formiddag blev første spadestik taget ved Thisted Bryghus. Inden året er omme, skal en udvidelse til 30 mio. kr. tages i brug.

Foto: PR

Efter 60 års brug er tiden ifølge adm. direktør Aage Svenningsen inde til, at Thisted Bryghus udskifter sit brygværk. Det skriver TV Midtvest.

Det er hovedårsagen og baggrunden for, at bryggeriet torsdag formiddag har taget hul på en udvidelse til samlet 30 mio. kr.

Bryghuset opfører en ny bygning, der skal indeholde maltlager, brygværket og der gøres samtidig plads til procesområdet, som dog først etableres i næste fase. I bygningen etableres der en gangbro, så bryghusets gæster får mulighed for at opleve brygningen foregår.

"Vi er i disse år i gang med en løbende proces, der handler om at optimere vores produktionsapparat, at få udskiftet udstyr, der er slidt samt få udstyr ind i virksomheden der gør, arbejdsgangen bliver nemmere og dermed også mere konkurrencedygtig. Tilbygningen er en del af en masterplan for bryggeriet, der giver os overblikket over og fortæller os, hvilke fremtidige investeringer, der skal til for, at vi står med et fremtidssikret bryggeri," udtaler Aage Svenningsen i en pressemeddelelse.

Det nye brygværk forventes taget i brug 1. december 2019.

Mikrobrygger satser på champagne-øl

Antallet af juleøl eksploderer

Facebook-besked udløste samarbejde mellem mikrobrygger og kendt destilleri

Mere fra FødevareWatch

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

FødevareWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier