FødevareWatch

Tidligere Michelin-kok: Bryggerier halter ti år efter restaurationsbranchen

På flere fronter mener nyslået bryggeriejer, at branche kan forbedre sig. Der er ikke plads til de store egoer, hvis bryggerne skal op på siden af restaurantscenen i Danmark, lyder det.

Foto: Broaden & Build

På to punkter så Matthew Orlando, manden bag Amass-restauranten og den nyåbnede brygpub Broaden & Build, gerne specialbryggere tage ved lære af den danske restaurationsbranche.

Det første punkt er en mere eller mindre lokal opsang til bryggerne i særligt københavnsområdet, hvor amerikaneren har boet i knap ti år.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra FødevareWatch

Brancheforening får ny formand

De 50 medlemmer i brancheforeningen for plantebaserede fødevarer, Plantebranchen, får ny formand, der nok er kendt af de fleste i den sfære.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier