FødevareWatch

"Jeg lever efter reglen om at forsøge at forstå, før jeg forsøger at blive forstået"

Carlsberg-chefen Shawn Gallegly voksede op indhyllet i konservativ koldkrigspolitik, inden han forelskede sig i drikkevarebranchen, Skandinavien og janteloven.

"Da jeg tog jobbet, var reaktionen fra alle mine venner derhjemme: Du skal arbejde for et bryggeri, men du skal fokusere på alkoholfri øl? Hvad er pointen?" siger Shawn Gallegly, Carlsbergs chef for alkoholfri øl. | Foto: Gregers Tycho

Da Shawn Gallegly i 2016 trådte ind på Carlsbergs hovedkontor for at stå i spidsen for alkoholfri øl, forvandlede han sig selv til sin egen forsøgskanin.

Eksperimentet gik ud på at være alkoholfri i et år. For hvad er det, der får folk til at vælge at knappe en promillefri øl op i stedet for en med alkohol - eller bare en sodavand?

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra FødevareWatch

Ketchupeffekt redder resultatet hos kæmpen Euro Cater

Den nordjyske Euro Cater-koncern, der omsætter for over 8 mia. kr., har igen haft et svært og coronapåvirket regnskabsår. Samlet blev det dog til et positivt resultat i et år, hvor store nedgange blev afløst af store opture, siger økonomidirektør.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier