FødevareWatch

Brygger til kolleger: Hold jer langt fra detailhandlen

Hos et mindre jysk bryggeri oplever bryggerichefen, at en brancheglidning er i gang, og at specialølsproduktionen står over for en udvanding. Derfor sigter han efter nye nichemarkeder.

Det er for risikabelt at afsætte hele sin produktion til detailhandlen, mener brygger Poul Erik Hansen. | Foto: Ritzau/Casper Dalhoff/Arkiv

Detailhandlen er en risikabel affære for mikrobryggere, som kan være ødelæggende for forretningen. Det mente Poul-Erik Palm Hansen, adm. direktør i Klosterbryggeriet, for fire år siden, og den holdning har ikke ændret sig siden. Tværtimod. 

"Min skepsis overfor at træde ind i detailhandlen er nærmest mere aktuel i dag, end den var for fire år siden. Konsumbryggerierne trænger i stadig stigende grad ind på specialølsmarkedet, og det kan ses på hylderne," siger han til FødevareWatch.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra FødevareWatch

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

FødevareWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier