FødevareWatch

200 Carlsberg-chefer får ekstra årsløn for gennemført spareplan

Et trecifret millionbeløb har kurs mod de 200 øverste chefer i Carlsberg, som har været med til at gennemføre effektiviseringsprogrammet "Funding the Journey."

Foto: Presse/ISS

Carlsberg har i de tre seneste år gennemført effektiviseringsprogrammet "Funding the Journey", og som led i programmet får de 200 øverste chefer nu udbetalt en bonus på 120 pct. ekstra af deres faste årsløn for arbejdet.

Ifølge Børsen betyder det, at topchef Cees 't Hart kan hæve ekstra 17 mio. kr., at finansdirektør Heine Dalsgaard får 10 mio. kr. i ekstraordinær aktiebonus, og at der samlet bliver udloddet et trecifret millionbeløb i bonus til de ansatte.

Vild bonusfest i Carlsbergs top

"Vi går nu gennem ild og vand sammen for at nå vores mål, og det hjælper helt klart, når der en gulerod. Det er jo ikke et bonusprogram for Valby Bakke-ledelsen, men derimod et program for top 200 globale ledere og et program, der rammer hele verden, så der sidder også Carlsberg-folk i Kina og Indien og Rusland og Frankrig og Schweiz, der er glade," siger finansdirektør Heine Dalsgaard til avisen.

"Funding the Journey" har over de seneste tre år sparet Carlsberg for 2,3 mia. kr.

Bruger Carlsberg snedigt trick for at undgå investorstryg til næste år?

Afventende brexit-briter køber flere øl på pubben

Carlsberg: Klar med fadøl uden alkohol

Mere fra FødevareWatch

Dagli' Brugsen lukker yderligere to butikker

Dagli’ Brugsen føjer yderligere to butikker i provinsen til listen over butikker, der skal lukkes i den kommende tid. I forvejen havde dagligvarekæden meddelt, at fire butikker lukkes.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

FødevareWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier