FødevareWatch

Koncentratkending får ny direktør

Hørsholm-baserede Hans Kjær Trading har flyttet lidt rundt i toppen, og tidligere salgschef og medejer er nu at finde bag direktør-bordet.

Foto: POLFOTO

En af landets store leverandører til juice- og marmeladeindustrien, Hans Kjær Trading fra Hørsholm bytter ud på direktørposten.

Af CVR-registeret fremgår det, at mangeårig direktør og medejer Hans Kjær har overladt posten til selskabets salgsdirektør og medejer Søren Urhøj-Kjær.

Skiftet i direktørstolen trådte i kraft 15. august.

Hans Kjær Trading har mere end 30 år på bagen som leverandør til juice-, marmelade-, mejeri- og chokoladeindustrierne i Danmark og resten af de nordiske lande.

Dansk koncentratleverandør lader pendulet svinge en million tilbage

Juicekategorien forvirrer danskerne

Co-Ros nye kaptajn på det asiatiske marked vil skabe en vækstmotor i Kina

Forsiden lige nu

Kaffeparadokset er tilbage i fuldt flor

Altimens råvareprisen på kaffe har brudt det psykologiske modstandspunkt ved 1 dollar pr. pund og fortsætter nedad, vokser interessen for højkvalitetskaffe og hele livsstilen omkring god kaffe ufortrødent videre. Det såkaldte 'kaffeparadoks', som også sås i de tidlige 00'ere, er tilbage.

Nordjysk sushimand indtager København og har store planer om udlandet

Restaurantkæden Karma Sushi er vokset markant i først det jyske og senest det københavnske område siden opstarten i 2007. Den iltre og utålmodige iværksætter bag konceptet fyrede i foråret hele sin ledelse, og han står nu selv i spidsen for den kæde, som i de kommende år også skal prøves af i udlandet.

Cateringselskab udvider med kantinesatsning

Cateringselskabet Madkastellet lancerer nu en kantinesatsning med en fleksitar-profil. Til at stå i spidsen for kantinedivisionen har Madkastellet ansat Belinda Herbst fra Meyers Contract Catering.

Relaterede

Seneste nyt

Fødevarejob

Se flere

Se flere

Seneste nyt fra Watch Medier