FødevareWatch

Hype om cannabis-aktier: Verdens største spritselskab overvejer investering

Legalisering af cannabis i Canada og andre lande har sat gang i bryggeri- og drikkevareindustriens interesse for cannabisselskaber. Senest synes verdens største spiritusselskab, Diageo, at være på nippet til at investere i canadiske cannabisproducenter.

Kursen på flere børsnoterede canadiske cannabisproducenter som Aurora Cannabis Inc. steg kraftigt op til den seneste weekend og fortsatte mandag med at stige markant. Stigningerne kom, efter at Bloomberg TV havde oplyst, at verdens største spiritusselskab, britiske Diageo, i øjeblikket taler med mindst tre canadiske cannabisproducenter om en mulig investering.

Diageos hensigt med en investering i et canabisselskab er at udvikle drikkevarer med cannabis. Og selskabet har ifølge tv-stationen mødtes med de canadiske selskaber i den seneste måned.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra FødevareWatch

Meyers har fået data på menuen for at holde på kunderne

Fødevarekoncernen har over de sidste to år arbejdet på digitale løsninger, der giver mere viden om, hvor mange der bestiller maden og om de kan lide den. "Det er en helt ny virkelighed for os og åbner for aftaler lang tid i forvejen med grossisterne," siger Meyers kommercielle direktør.

Dansk Dr Oetker-chef stiger i graderne

Efter fire år med ansvar for Storbritannien og Irland rykker Georg Heerdegen Parsbo fra nytår op i hierarkiet og ind i toppen af det tyske hovedkontor i Dr. Oetker.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier