FødevareWatch

Cidersektoren har massivt vokseværk i USA

Efter en pause på knap 100 år melder den "tunge" cider sin genkomst på det amerikanske marked.

Flere amerikanske drikkevareproducenter har tilføjet en cider med højere alkoholprocenter til sortimentet, og det har resultatet i en massiv vækst på cider-fronten i landet, skriver Beveragedaily.

Den "tunge" cider er dermed blevet mainstream igen efter en pause på knap 100 år. I starten af 1900-tallet blev cider sammen med alt andet alkohol forbudt i USA, og det fik industrien til at kollapse. Da forbuddet blev løftet igen, formåede cideren ikke at genvinde sin position på markedet - før nu, skriver mediet.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.

Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra FødevareWatch

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier