FødevareWatch

Jacobsen laver øl på overskudsbrød

I anledning af Copenhagen Cooking & Food Festival har Carlsbergs specialbryggeri lavet en øl baseret på overskudsbrød fra lokal brødproducent. Øllen har været syv måneder undervejs.

Foto: SIMON HØGSBERG/POLFOTO/ARKIV

Madspild og det fortsatte fokus på at minimere det, fylder meget i spalterne for tiden. Danske detailspillere forpligter sig til at nedbringe spildet i butikkerne og forsyningskæderne, og på globalt plan er en halvering af madspild også del af FN's 17 verdens mål.

Fødevareproducenter lover at halvere madspildet

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.

Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra FødevareWatch

Fazer relancerer ikonisk slikkepind

Et lille år efter at den finske slikproducent Fazer trak stikket på sin kendte Dumle-slikkepind på grund af produktionsudfordringer, har den igen kurs mod hylderne.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier