FødevareWatch

G4S henter tidligere Carlsberg-bestyrelsesmedlem ind i bestyrelsen

Et af Carlsbergs tidligere bestyerlsesmedlemmer tiltræder i G4S bestyrelse.

Foto: Sacha Sennov

Den dansk-britisk sikkerhedsvirksomhed G4S har udpeget Elisabeth Fleuriot som nyt bestyrelsesmedlem, fremgår det af en meddelelse fra selskabet.

Elisabeth Fleuriot, som fra 2012 til 2017 sad i bestyrelsen hos den danske bryggerigigant Carlsberg, skal ud over at være menigt medlem af bestyrelsen agere formand for bestyrelsens CSR-komité samt være en del af bestyrelsens vederlagskomité.

"Det bringer mig stor glæde af byde Elisabeth Fleuriot velkommen til bestyrelsen. Hendes store internationale ledelseserfaring inden for udviklede og nye markeder såvel som hendes dybe forståelse af CSR og interesse i bæredygtig udvikling vil blive utrolig værdifuld for vores bestyrelse, i forbindelse med at vi fortsætter med at styrke vores kapaciteter," udtaler John Connolly, der er bestyrelsesformand i G4S, i meddelelsen.

Stor britisk pubkæde dropper drikkevarer fra EU

Heineken vil investere 375 mio i britiske pubs

Kæmpehul i Harboe-familiens frugteventyr presser øldynastiet til at sælge ud

Mere fra FødevareWatch

Ketchupeffekt redder resultatet hos kæmpen Euro Cater

Den nordjyske Euro Cater-koncern, der omsætter for over 8 mia. kr., har igen haft et svært og coronapåvirket regnskabsår. Samlet blev det dog til et positivt resultat i et år, hvor store nedgange blev afløst af store opture, siger økonomidirektør.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier