FødevareWatch

Coca-Cola bygger mejeriproduktion i Canada

Med opførelsen af et canadisk mejeri tager Coca-Cola første skridt på vejen mod at blive en virksomhed, der internationalt tilbyder drikkevare i mange kategorier, udtaler Coca-Cola Canadas direktør.

Foto: John Bazemore/Ritzau

Den amerikanske læskedrikkoncern vil smide 85 mio. canadiske dollars, svarende til knap 428 mio. kr., i en mejeriproduktionsenhed i byen Ontario, der ligger i den østlige del af Canada.

Det skriver nichemediet Foodbev.

Den nye enhed skal producere drikkevarer til Coca-Colas mærke Fairlife, og Canada bliver således samtidig det første marked for Fairlife-produkterne uden for Coca-Colas gamle hjemmemarked USA.   

"Den (åbningen af mejeriproduktionen, red.) er et vigtig skridt på vejen mod at blive et selskab, der dækker bredt i drikkevaresektoren," udtaler Shane Grant, adm. direktør i Coca-Cola Canada, ifølge mediet, der også oplyser, at produkterne vil blive introduceret inden udgangen af 2018.

Coca-Cola investerer milliardbeløb i Argentina 

Coca-Colas regnskab slukker analytikernes indtjeningstørst

Coca-Cola bekræfter nedlukning af faciliteter i Storbritannien

Coca-Cola på vej med sin første alkosodavand

Mere fra FødevareWatch

Kædedirektør kan ikke afvise flere butikslukninger

Fire Daglibrugsen-butikker må dreje nøglen om som følge underskud. Det sidste dødsstød blev de stigende energiudgifter, og kædedirektør kan ikke afvise, at de med tiden også kan få konsekvenser for andre butikker.

EU-indgreb vil potentielt kun udløse få milliarder til energistøtte

Fredag har EU’s medlemslande blåstemplet at kunne sende beskatningen fra bæredygtig energi tilbage til bl.a. energipressede fødevarevirksomheder. Nye beregninger peger dog på, at potentialet er yderst begrænset. Denne form for ”symbolpolitik” noget af det allerværste, der kan ske for virksomhederne, advarer Dansk Erhverv.

Læs også

Seneste nyt

FødevareWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier