FødevareWatch

Cocktail-iværksættere indgår samarbejde med stor københavnsk gadefest

Når den københavnske gadefestival Distortion til sommer fejrer 20 års jubilæum bliver det med det unge cocktailfirma Nohrlund som partner. Ambitionerne for salget er kæmpestore, siger direktøren.

Foto: PR-foto, Nohrlund

Nohrlund bliver ny officiel partner for den københavnske gadefestival Distortion, der til sommer bliver afholdt for 20. gang. Det oplyser selskabet i en meddelelse.

"Vi forventer at sælge i omegnen af 150.000 cocktails i løbet af de fire dage," siger en glad stifter og adm. direktør Søren Aamand til FødevareWatch.

Foruden Nohrlund er også Red Bull partner, mens Tuborg er hovedsponsor på Distortion.

”Distortion søger konstant at finde nye tiltag for at forbedre oplevelsen for sit publikum, og vi er glade for at Nohrlund vil være med til at tilbyde nye spændende produkter i vores barer," udtaler Daniel Toghill, som er ansvarlig for mad og drikkevarer til festivalen, i en pressemeddelelse.

Gadefestivalen har eksisteret siden 1998 og består i dag af tre dele: Distortion Club, Distortion Ø og gadefester. Festivalen foregår i et nyt område i hovedstaden hver dag - Nørrebro, Vesterbro samt Refshaleøen, hvor festlighederne afsluttes.

Distortion bliver i år afholdt fra 30. maj til 3. juni.

Ny fabrik

I juni 2017 flyttede Nohrlund ind i lokaler i Hvidovre, hvor de har skabt "Nordens første cocktailfabrik". I de 1000 kvadratmeter har de blandet andet installeret en gigantisk shaker, der er specialbygget i Italien. Med den kan der tappes over 1700 cocktails i timen.

Med det afsæt har Nohrlund fundet armbrøsten frem og er gået på jagt efter vækst både i Danmark og uden for landets grænser. Det fortalte Søren Aamand til FødevareWatch i oktober.

"Vi er klar til at sætte gang i eksport. Vi ser et kæmpe potentiale for vores produkt uden for landets grænser og ikke mindst i vores nabolande med Sverige, Tyskland og England, hvor transporttiden ikke er så lang. Vi mærker en kæmpe efterspørgsel," siger Søren Aamand, der er primæransvarlig for produktudviklingen, mens medstifter og medejer Anders Houmann tager sig af finanserne.

Danske cocktail-iværksættere har bygget egen fabrik og gør klar til eksport

Cocktail-folk finder sammen med snapseiværksættere

Guldmedalje skal åbne amerikansk dør for "luksusbreezer"

Mere fra FødevareWatch

Mikkeller løser direktørfarvel internt

Tidligere på ugen kom det frem, at den hidtidige adm. direktør for mikrobryggeriet Mikkeller, Kenneth Madsen, er blevet fyret. Han bliver dog ikke erstattet af en ny, lyder det nu fra bryggeriet.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

FødevareWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier