FødevareWatch

McConaughey klar med første bourbon-lancering

For første gang i spiritusproducenten Wild Turkeys historie, er det ikke bourbon-producentens egne to destillatører, der er at finde på etikketten. I stedet kan køberne af det lille batch sikre sig en flaske med Matthew McConaughey som signaturholder.

Foto: Instagram

Et års tid efter, at skuespilleren Matthew McConaughey indtog rollen som ansigtet udadtil for det gamle amerikanske bourbonmærke Wild Turkey, har Oscar-vinderen fundet vej til flaskerne.

Det skriver fagmediet DBR.

De to Master Distillers Jimmy og  Eddie Russell, der sammen med Wild Turkey har hjemme i Kentucky, er i en mindre produktion under navnet Wild Turkey Longbranch skrevet lidt ud af af ligningen til fordel for skuespilleren, der har fået lov til at være med til at udvikle bourbonen.

Oscarvinder bliver nyt ansigt for vild kalkun-spiritus

Filmstjerne-bror opkalder søn efter øl – og scorer gratis årsforbrug

Mere fra FødevareWatch

Kædedirektør kan ikke afvise flere butikslukninger

Fire Daglibrugsen-butikker må dreje nøglen om som følge underskud. Det sidste dødsstød blev de stigende energiudgifter, og kædedirektør kan ikke afvise, at de med tiden også kan få konsekvenser for andre butikker.

Royal Unibrew indgår i samarbejde med Too Good To Go og Q8

Et samarbejde med madspilds-appen Too Good To Go og tankstationen Q8 skal sikre, at en række af Royal Unibrews drikkevarer ikke går til spilde. I én enkelt dag bliver det således muligt at afhente overskydende drikkevarer på en række tankstationer.

EU-indgreb vil potentielt kun udløse få milliarder til energistøtte

Fredag har EU’s medlemslande blåstemplet at kunne sende beskatningen fra bæredygtig energi tilbage til bl.a. energipressede fødevarevirksomheder. Nye beregninger peger dog på, at potentialet er yderst begrænset. Denne form for ”symbolpolitik” noget af det allerværste, der kan ske for virksomhederne, advarer Dansk Erhverv.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

FødevareWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier