FødevareWatch

265.000 besøgte Carlsberg i 2017

Visit Carlsberg er ikke en attraktion på niveau med Tivoli og Legoland, men med sidste års rekordstore besøgstal på 265.000 gæster, markerer bryggeriet sig i hovedstadsområdet.

Foto: Carlsberg

Som det er med ølindtaget har det danske vejrlig også betydning for, hvor mange turister og gæster, der lægger vejen forbi Carlsberg-byen i København.

Visit Carlsberg har netop meddelt, at man til trods for en solfattig sommer i 2017 har haft et rekordstort år, og samlet har haft besøg af i alt 265.000 gæster.

Som en del af tiltrækningskraften har aktiviteter i forbindelse med Carlsbergs 170-års fødselsdag haft en positiv effekt på antallet af gæster, og derudover har et antal åbne fredagsbarer henover sommeren lokket folk til.

I en pressemeddelelse fremhæver Carlsberg selv "de eksklusive ture i J.C.s æresbolig og Carls overdådige villa, samt behind-the-scenes muligheder i Carlsberg Research Laboratory" som ting, der tiltrak nysgerrige gæster.

Carlsberg har 'købt' ankomsthallen i Kastrup

Carlsbergs ølsalg holder 447.000 job i gang

Her er verdens mest værdifulde spiritus- og ølbrands

Forsiden lige nu

Kammeradvokaten på vej med kras kritik af Fiskeristyrelsen

Kammeradvokaten, der siden sidste efterår har kigget på sagsbehandlingen i Fiskeristyrelsen, afleverer i dag en 250 sider lang rapport, som ifølge kilder med kendskab til sagen beskriver "en rådden kultur i styrelsen". Det erfarer Watch Medier.

Lars Løkke til Meat 2030: Vi er bagefter tidsplanen og der skal handles nu

Spørgsmålet om, hvordan kødindustrien kan og skal spille sammen med forbrugernes stigende krav om bæredygtighed, samlede onsdag en god del af lederne inden for den danske kødbranche til en Danish Crowns konference Meat 2030. For som det er i dag, er kødproduktion blandt verdens største klimasyndere.

Relaterede

Seneste nyt

Fødevarejob

Se flere

Se flere

Seneste nyt fra Watch Medier