FødevareWatch

265.000 besøgte Carlsberg i 2017

Visit Carlsberg er ikke en attraktion på niveau med Tivoli og Legoland, men med sidste års rekordstore besøgstal på 265.000 gæster, markerer bryggeriet sig i hovedstadsområdet.

Foto: Carlsberg

Som det er med ølindtaget har det danske vejrlig også betydning for, hvor mange turister og gæster, der lægger vejen forbi Carlsberg-byen i København.

Visit Carlsberg har netop meddelt, at man til trods for en solfattig sommer i 2017 har haft et rekordstort år, og samlet har haft besøg af i alt 265.000 gæster.

Som en del af tiltrækningskraften har aktiviteter i forbindelse med Carlsbergs 170-års fødselsdag haft en positiv effekt på antallet af gæster, og derudover har et antal åbne fredagsbarer henover sommeren lokket folk til.

I en pressemeddelelse fremhæver Carlsberg selv "de eksklusive ture i J.C.s æresbolig og Carls overdådige villa, samt behind-the-scenes muligheder i Carlsberg Research Laboratory" som ting, der tiltrak nysgerrige gæster.

Carlsberg har 'købt' ankomsthallen i Kastrup

Carlsbergs ølsalg holder 447.000 job i gang

Her er verdens mest værdifulde spiritus- og ølbrands

Forsiden lige nu

Coop afslutter milliardsalg

Dagligvarekoncernen afslutter stort ejendomssalg, der har været i gang siden marts. Pengene skal bla. bruges på butiksnettet.

Baron holder live i lukningstruet slotsbryggeri

For tredje år i træk er der usikkerhed om, hvorvidt Slotsbryggeriet Gavnø fra Sydsjælland kan fortsætte sin drift. Tidligere holdt moderselskabet hånden over det underskudsgivende bryggeri, men fremover skal baronen selv spæde til.

Brexit-pendulet svinger konstant hos Arla-chef

Afklaring er der ikke kommet mere af, når det kommer til brexit og følgerne af briternes EU-exit, og Arla-chef Peter Giørtz-Carlsen er både bekymret og positiv omkring den uvisse situation, der kan få store følger for 2600 danske ansatte.

Stor britisk pubkæde dropper drikkevarer fra EU

Når Storbritannien træder ud af EU, bliver det for dyrt at sælge drikkevarer, som bliver produceret i EU. Derfor går den britiske pubkæde JD Wetherspoon i gang med at udfase de europæiske drikkevarer. (opdateret 12.15)

Relaterede

Seneste nyt

Fødevarejob

Se flere

Se flere

Seneste nyt fra Watch Medier