FødevareWatch

Ny bestyrelsesformand på plads i Royal Unibrew

I forbindelse med at medicinaldirektøren Kåre Schultz i efteråret takkede ja til et stort job i udlandet, skar han også båndet til posten som bestyrelsesformand i Royal Unibrew. Nu har den nye formand sat sig i stolen for bordenden.

Foto: PR/Royal Unibrew

I midten af september takkede tidligere Lundbeck-direktør Kåre Schultz ja tak til et nyt job som topchef i israelske Teva. Mens den del ikke havde ret meget med fødevare- og drikkevarebranchen at gøre, så valgte Kåre Schultz ved samme lejlighed at opsige sin position som bestyrelsesformand i Royal Unibrew.

Med effekt fra årsskiftet er han ikke længere at finde i bryggergruppen fra Faxe.

"Kåre Schultz fratræder Royal Unibrews bestyrelse og sin post som bestyrelsesformand med virkning pr. 31. december 2017. Herefter indtræder Walther Thygesen som bestyrelsesformand og Jais Valeur indtræder som næstformand med virkning pr. 1. januar 2018," hedder det i en netop udsendt fondsbørsmeddelelse.

I forlængelse af at Kåre Schultz annoncerede sit jobskift og sit stop som bestyrelsesformand, fratrådte Jesper B. Jørgensen stillingen som Royal Unibrews topchef med omgående virkning. Han blev erstattet af Hans Savonije, der hidtil havde fungeret som driftsdirektør.

Den nye formand Walter Thygesen har en fortid som som direktør i internationale virksomheder som Apple, Compaq, HP, Cobham og Thrane & Thrane. Han har siddet i ølkoncernens bestyrelse siden 2011.

Ny på posten som næstformand er Jais Valeur, topchef i Danish Crown.

Royal Unibrews nye direktør har udbredt allergi over for powerpoints

Royal Unibrew vil sy ølsortimentet mere sammen i jagten på vækst

Augustinus ejer nu 15 pct. af aktierne i Royal Unibrew

Kåre Schultz om direktørfyring i Royal Unibrew: Kulturkløften var for stor

Relaterede

Seneste nyt

Fødevarejob

Se flere

Se flere

Seneste nyt fra Watch Medier