FødevareWatch

Tidligere Carlsberg-direktør går ind i McKinsey-drenges kapitalprojekt

Det såkaldte advisory board er fyldt med prominente erhvervspersonligheder hos det nyopstartede kapitalfondsprojekt Blazar Capital.

Jørgen Buhl Rasmussen. | Foto: Lars Krabbe

Den tidligere Carlsberg-topchef Jørgen Buhl Rasmussen har sat sig i advisory boardet hos det nystartede selskab Blazar Capital, som er en kapitalfond stiftet af de to McKinsey-ansatte Christian Arnstedt og Denis Fedoryaev.

Det skrev Inside Business tidligere på ugen.

Jørgen Buhl Rasmussen er ikke det eneste prominente navn fra de danske erhvervskredse, som har sat sig i advisory boardet. Også den tidligere Pandora-direktør Mikkel Vendelin Olesen og de kendte iværksættere Tommy Ahlers, Juha Christensen og Jakob Jønck har fundet en plads ved det runde bord.

Inside Business skriver, at Blazar Capital er i gang med at forsøge at rejse den nødvendige kapital til den første fond. Stifterne er bl.a. i dialog med flere institutionelle investorer for at skaffe finansieringen.

"Det kommer selvfølgelig til at koste penge, og vi har også investeret egne penge i både Blazar Capital og porteføljevirksomhederne allerede. Vi har en forventning om at starte omkring 20 selskaber i Danmark over de næste 5 år, og det kommer selvfølgelig til at kræve en masse kapital. Den del af det er vi i gang med at diskutere med institutionelle investorer og familiekontorer, som indtil videre er begejstrede for projektet," siger Christian Arnstedt til Inside Business.

Den sidste af de to Carlsberg-elefanter lunter ud af porten

Carlsberg-aktien lukker i plus efter direktør-afsked

Kort proces bag Carlsberg-chefs exit

Carlsberg-chef kan blive forgyldt af dårligt regnskab

Mere fra FødevareWatch

Meyers har fået data på menuen for at holde på kunderne

Fødevarekoncernen har over de sidste to år arbejdet på digitale løsninger, der giver mere viden om, hvor mange der bestiller maden og om de kan lide den. "Det er en helt ny virkelighed for os og åbner for aftaler lang tid i forvejen med grossisterne," siger Meyers kommercielle direktør.

Dansk Dr Oetker-chef stiger i graderne

Efter fire år med ansvar for Storbritannien og Irland rykker Georg Heerdegen Parsbo fra nytår op i hierarkiet og ind i toppen af det tyske hovedkontor i Dr. Oetker.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier