FødevareWatch

Drikkevarer

AB InBev fastsætter 2025-mål for bæredygtig ølbrygning

Klimaforandringer er det mest presserende problem i forhold til de naturlige ressourcer, AB Inbev er afhængige af til at brygge øl, siger adm. direktør i AB InBev Carlos Brito i forbindelse med, at koncernen lancerer nye mål for bæredygtighed.

Californiske vinmagere frygter cannabis-vækst

Tusindvis af marihuana-dyrkende landmænd skræmmer Californiens vinproducenter. Flere små vinproducenter, der er afhængige af, at kunderne kommer på betalt vinsmagning, frygter nu, at turisterne i stedet vil besøge cannabisplantager.

Tidligere Carlsberg-chef vil bringe boblerne tilbage i sodavandsmarkedet

Sodavandskategorien er præget af alt for kedelige og ensformige produkter, mener Thomas Tuxen, der er tidligere globalt ansvarlig for innovation i Carlsberg. I et forsøg på at flytte ved forståelsen af, hvad økologisk sodavand også kan være, har han etableret sit eget brand og produktion.

ATP vil have Carlsberg på opkøbsjagt

Carlsbergs største udfordring fremover bliver at skabe organisk vækst i en industri, der ikke vokser, mener ATP. Pensionsselskabet presser derfor på for opkøb.

Dansk brygger i Norge stormer frem

Ølelskere ude i verden har fået øje på de vilde bryg fra Lervig-bryggeriet i Stavanger, og det mærker tidligere Nørrebro Bryghus-direktør Anders Heide Kleinstrup, der forsøger at tøjle international efterspørgsel og idérige bryggere.

Seneste nyt

Fødevarejob

Se flere

Se flere

Seneste nyt fra Watch Medier