FødevareWatch

Drikkevarer

Krigen om toldsatserne

Siden marts har Kina og USA lagt told på importerede varer. USA og Trump er klar med nye forhøjelser.

Endnu et dansk bryghus er erklæret konkurs

Et 12 år gammelt vestjysk bryghus må ligesom fynske Indslev Bryggeri dreje nøglen om. "Lige nu er det hele selvfølgelig lidt træls," lyder det fra stifteren bag. Det fynske bryggeri har fået nye ejere, og det samme håber stifteren vil ske for det vestjyske bryghus.

Nyt dansk ginbrand sælger 70.000 flasker på fem måneder

Siden april har det nyetablerede Nordic Gin House solgt mere end 70.000 flasker. Ambitionen er at sidde på en halv procent af premium gin-markedet inden fem år, fortæller direktør og grundlægger Jakob Vallentin, der har over 30 års erfaring i branchen – senest som europæisk salgschef i Hans Just.

Alkoholfri stout har kurs mod Tescos hylder

Efterspørgslen efter alkoholfrie og lavalkoholiske øl stiger, og i Storbritannien kan kunderne i Tesco snart sætte tænderne i en alkoholfri udgave af den tunge øltype stout.

Fine Wine-stifter må ikke længere have direktørjob

Thomas Clausen, der stiftede det omstridte Fine Wine Invest har fået konkurskarantæne, efter investeringsselskabet sidste år kollapsede. Ifølge kendelsen rykkede han for betaling af vin, efter konkursen i selskabet var indtruffet.

Nye rekorder i 151 år gammelt spiritusselskab

Valutaudfordringer er i det seneste regnskabsår mere end opvejet af nyvundne markedsandele i den efterhånden 151 år gamle vin- og spiritusgrossist Hans Just Group, som endnu en gang har leveret et rekordregnskab.

Snart udgør øl under 50 pct. hos Royal Unibrew

Landets andenstørste bryggeri kan snart være en drikkevareproducent i højere grad end et bryggeri. Det fortæller selskabets hollandske topchef, der henleder opmærksomheden på forbrugerne ændrede adfærd.

Seneste nyt

Fødevarejob

Se flere

Se flere

Seneste nyt fra Watch Medier