FødevareWatch

Drikkevarer

Dansk virksomhed vil være vinbøndernes svar på Airbnb

Ved at fjerne mellemleddet mellem vindyrkerne og kunderne gør techvirksomheden det billigere at købe vin i Europa. "Samme model kan vi udbrede til USA," siger dansk direktør og stifter, der arbejder sammen med 1300 vingårde, og selv er bosiddende i Californien.

Mikkeller udvider restaurationskæde

På ryggen af et presset 2020 og millioner i kompensation åbner den danske specialølskoncern nu nye restauranter på begge sider af Øresund. "Det er et koncept, som vi har set klare sig rigtig godt historisk – også før corona," siger adm. direktør.

Royal Unibrew afskriver salg til sommerens festivaler

Trods måneder til afvikling afskriver Danmarks næststørste bryggeri officielt en festivalsommer. Faktisk er ølsalget til både nattelivet og alle større events allerede skåret ud af forventningerne, siger adm. direktør.

Organisationer reagerer på københavnsk nattelivsudspil

Får et opsigstvækkende udspil for nattelivet tilstrækkelig politisk medvind på rådhuset i Københavns Kommune vil det kunne få omfattende konsekvenser for erhvervslivet, lyder det i et opråb fra en lang række organisationer.

Designchef rykker ind i Nørrebro-bestyrelse

Kjersti Lund fra designvirksomheden Designit er indtrådt i bestyrelsen hos Nørrebro Bryghus, hvor hun skal hjælpe med at udbrede historien om bryggeriet med rødder i det københavnske brokvarter.

Rejseregler koster millioner for Fleggaard

Selvom der er høj fart i aktiviteterne hos andre af koncernens selskaber under pandemien end grænsehandlen, dykkede overskuddet med 23 pct. det seneste år hos Fleggaard.

Pandemi giver rekordforventninger i cocktail-selskab

Et forår præget af fortsatte restriktioner i det danske natteliv får Cocktail Company til at skrue forventningerne et nøk opad. "Efter vores virtuelle omstilling forventer vi nu, at det bliver virksomhedens bedste kvartal nogensinde," siger stifter.

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier